فتح جمال معتمد، نجل معتمد جمال المدير الفني لنادي الزمالك النار على مجلس الإدارة ومسؤولي النادي برسالة قاسية عبر حسابه الرسمي على موقع التواصل الاجتماعي فيس بوك.
اضافة اعلان
يأتى ذلك في الوقت الذي ترددت أنباء عن عدم اتفاق الطرفين إلى الآن على تجديد عقد المدرب بعد نهاية الموسم الماضي، ورغبة الإدارة في التعاقد مع مدير فني أجنبي.
وكتب معتمد جمال: "إيه الطمع ده! يعني بعد كل ده وفي الآخر يكون ده المقابل ويقولك استحمل ده أنت أبن النادي؟".
وأضاف: "ما هو عشان ابن النادي قبلنا المهمة لما كله خاف، عشان ابن النادي عافرنا واشتغلنا بحب وسط كل المعوقات، عشان ابن النادي خدنا أصعب دوري في تاريخ نادي الزمالك".
وواصل: "عشان ابن النادي بعد الدوري سكتنا واستنينا النادي بصبر وسط ما كل الناس قالوا انت أزاي قابل كده أنت بطل الدوري، عشان ابن النادي كل العروض اللي جت من أكبر أندية الوطن العربي راحت بسبب انتظار نادي الزمالك، بعد كل ده عاوزين مدرب أجنبي عشان عندنا بطولات مهمة مااااشي الحمد الله وقدر الله وما شاء فعل".
وأتم: "الأصعب بقا، لما يقولك احنا هنجيب مدير فني أجنبي والكابتن معتمد يساعده !!!!!! يعني إيه يساعده قالك يظبط أوضة اللبس عشان هو عارف كل حاجة.. دي مش قمة الطمع؟".