فيديو..رد غير متوقع من القيعي بشأن صفقة زيزو للأهلي
AAA
القيعي
أثار عدلي القيعي، رئيس شركة الكرة بالنادي الأهلي السابق، الجدل، بشأن انضمام أحمد سيد زيزو، لاعب الزمالك، إلى القلعة الحمراء.
وشهدت الفترة الماضية أقاويلًا تربط اسم زيزو بـ الأهلي، خاصة، مع عدم التوصل مع الزمالك لاتفاق بشأن تجديد عقده، الذي سينتهي بنهاية الموسم الجاري.اضافة اعلان
وقال عدلي القيعي في تصريحات عبر إذاعة «أون سبورت»: «رأيك في طلبات زيزو للتجديد مع الزمالك؟ أنا مسمعتش ومعرفش إنه طلب 100 مليون، لكن ده رقم مفزع وبأمارة إيه الكرة المصرية يدفع فيها كدة».
وأضاف: «اللاعب شايف نفسه يساوي 100 مليون وأنا مقدرش أديله غير 30 مليون، أنا كعدلي القيعي أقول نلحق نشوف من وراه قرشين، وأنا أحل مشاكلي».
وأكمل: «تتمناه في الأهلي؟ ده مش قراري وأي إجابة هتكون غير لائقة. لكن اللاعب اللي أنا عايزه في الأهلي يكون صاحب جودة والتزام ونجم على نفسه مش على ويديني حقي».
وتابع: «الزمالك بيعامل زيزو إنه في مكانه محدش جنبه، هو في الأهلي هيبقى في جنبه ولو تمام أهلًا به. والله أعلم إذا كان يكون في الأهلي أو لا».